5.04.2013

Krem Far ve Jel Eyeliner Makyajı {Video}



     Makyajda kullandığım ürünler ;
  • The Balm - Balm Shelter renkli nemlendirici
  • Bourjois Healthy Mix göz altı kapatıcı
  • MAC Mineralize Skin Finish Natural pudra
  • Inglot Freedom System allık - 56 numara
  • Urban Decay Primer Potion göz makyajı bazı
  • Maybelline Color Tattoo - 65 numara
  • Maybelline Lasting Drama jel eyeliner - siyah
  • MAC kirpik kıvırıcı
  • YSL Shocking rimel
  • NARS Coeur Sucre lipglos
 
 


14 yorum :

  1. çok çok çok tatlısın :) nasıll severek izliyorum seni:) daha çok daha çok video çek nolur...

    YanıtlaSil
  2. Ha-ri-ka-sııııııın ! :) Çok güzel oldu makyajın yaaa lipglossa bayıldıııııım :) Hacer abla benim bi sorum olacak maybellinenin rimellerini kullanıyordum ama gün içinde dökülüp akıyor ve mor olan göz altlrımı iyice rezil ediyor.Bana uygun fiyatlı akma yapmayan rimel önerebilrmisiin ? :)

    YanıtlaSil
  3. ellerine saglık , kotam olmasına ragmen sonunu merak ettiğim için bıkmadan izledim ;) ama diğerleri daha kısa olursa inan çok sevinirim. birde the body shop extra virgin mineral fondötenle ilgili bir video çekerseniz ve cilt bakım rutininiz değiştiyse bahsederseniz çok memnun olurum.sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. çok tatlısın
    makyajlar anlatım harika
    benim sorum
    uygun fiyatlı ve sivilce yapmayan bir pudra arıyorum
    tavsiyeniz varsa bu konuda
    memnun olurum

    YanıtlaSil
  5. merhabaaa:) çoook harika oldu makyajın bayıldım:) makyaj videoları güzel oluyor gerçekten. benim de bir sorum olacak aslında:) daha önce bahsetmiştin yanlış hatırlamıyorsam, spf içeren bb kremleri kullandığımız zaman gece çekindiğimiz flashlı fotoğraflarda yüzümüz çok parlıyor demiştin, acaba yine kullanıp üstüne mat pudra geçsek yine fotoğraflarda parlak parlak çıkar mıyız??

    YanıtlaSil
  6. bourjois healty mix kapatıcıyı çamur gibi bulmuştum ama sizin kullandığınız miktarı görünce... sanırım ben fazla kullanıyormuşum :) nvey econun kapatıcısını denemelisiniz mükemmel bir şey gerçekten- kapatıcı sürerken the balm fondöten fırçası da güzel oluyor fondöten için sert ve küçük buldum ama kapatıcı için çok beğendim...bir de loreal lumi magique için yorumlarınız nelerdir...merak ediyorum senem

    YanıtlaSil
  7. Çok doğal makyaj yapman harika . Herkesin günlük hayatında uygulayabileceği miktarr . Makyaj yapmayı seviyorum yeni şeyler öğrenmeyide , ve senden aldığım tüyoları da uygulamıyor değilim haniii :) ama şimdi dikkat etimm makyaj yapma stilimiz neredeyse aynı , üniversite yıllarımda tv ve show işi ile ilgilendiğim için makyaj yaptıra yaptıra elim çok alıştı ve güzelde yaparım bencee z:) ama şunu farkettim makyaj sırasııı çook farklıı eminimki seninki doğru :) ben önce ten sonra gözaltı sonra far , eye liner kaş boyama allık rimel şeklinde giderken senn allığınıı göz makyajından önce sürüyorsun :) bir de makyaj yapma sırasını konusuna da değinirsen sevinirim :) mesela ben far surerken gözaltıma hep bulaşır sonra bı daha gözaltını silerken o makyajı komple silerim :)

    YanıtlaSil
  8. Çok doğal makyaj yapman harika . Herkesin günlük hayatında uygulayabileceği miktarr . Makyaj yapmayı seviyorum yeni şeyler öğrenmeyide , ve senden aldığım tüyoları da uygulamıyor değilim haniii :) ama şimdi dikkat etimm makyaj yapma stilimiz neredeyse aynı , üniversite yıllarımda tv ve show işi ile ilgilendiğim için makyaj yaptıra yaptıra elim çok alıştı ve güzelde yaparım bencee z:) ama şunu farkettim makyaj sırasııı çook farklıı eminimki seninki doğru :) ben önce ten sonra gözaltı sonra far , eye liner kaş boyama allık rimel şeklinde giderken senn allığınıı göz makyajından önce sürüyorsun :) bir de makyaj yapma sırasını konusuna da değinirsen sevinirim :) mesela ben far surerken gözaltıma hep bulaşır sonra bı daha gözaltını silerken o makyajı komple silerim :)

    YanıtlaSil
  9. Çok dozunda ve kusursuz bir makyaj oldu.Eyeliner sürmeyi ben de çok seviyorum ama göz kapaklarım biraz düşük formda,uzakdoğulularınki gibi,o yüzden düzgün uygulayamıyorum,uygulasam da gözlerimi açtığımda göz kapaklarıma siyah far sürmüşüm gibi duruyor,oysa böyle görünmesini çok isterdim..

    YanıtlaSil
  10. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. mac kirpik kıvırıcınızı ne kadara aldınız acaba fiyatını öğrenebilirmiyim?

    YanıtlaSil
  12. videolarınızın uzunluğu gayet ideal uzun bulan ilerletebilir...bunun için mırıldanmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum bazı insanların da açıklamaya ihtiyacı olabilir değil mi ...bencil olmayalım lütfen...ilerletin sıkılınca kısa ve pratik çözümü varken...:)

    YanıtlaSil
  13. çok güzel,detaylı bir makyaj videosu olmuş.eyeliner'ı ne kadar kolay çektin.bende deneyeceğim umarım senin yaptığın kadar güzel durur.bloğuna bayıldım.videoları çekmeye devam:)
    bloğuma beklerim
    http://wishingbeauty.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  14. Videolarını izlamayi gerçekten çok seviyorum, umarım bol bol paylaşabilirsin :) bir de sorum olacak, far dağıtma fırçası almak istiyorum mac mi yoksa inglot mu önerirsin?

    YanıtlaSil