14.11.2012

Eski Kozmetikler = %40 İndirim

     Eskiyen kozmetikler her zaman baş belası olmuştur. Atsan kıyamazsın, kalsa kullanmak istemezsin. Bir an önce elden çıkarsam da, yenilerine yer açsam diye içindeki kozmetik canavarının başını okşarsın :)

     Vogue Türkiye'nin haberine göre Sephora eski kozmetiklerinizi alıp, karşılığında size %40 indirim yapıyor. Süper haber değil mi ?




Eski kozmetiklerinizi atmayın

Sephora’ya götürün.

Sephora 17- 25 Kasım tarihleri arasında Sephora markaları haricindeki eski kozmetiklerinizi alıyor. Sephora markalı yeni makyaj ürünlerinde %40 indirim uyguluyor.

Kampanya ojelerde ve kofrelerde geçerli değil. Bir kişi maksimum beş kez kampanyadan faydalanabiliyor.

EDİTÖRÜN NOTU:
Eski kozmetiklerden neden kurtulmak lazım? Kendini temizleyen özel bir teknolojiyle üretilmedikten sonra, kutusunda bakteri depolayan eskileri kullanmamak gerek. Eninde sonunda önce cildinize ardından içinize işliyor. Pratikte akılcı gibi görünmese de teoride 6 aydan yaşlı maskaralar, açılmış ve kullanılmış olan 1 yaşından büyük dudak parlatıcıları ya da rujlar, 2 yıldan yaşlı pudralar, fondötenler ya da göz farları gitmeli.
Ambalajında son kullanma tarihi ya da raf ömrü belirtilen tarihler geçmişse de aynı sebepten makyaj malzemeleriyle helalleşebilirsiniz.

19 yorum :

  1. Yerli yabancı marka ürün olması farketmiyor anladığım kadarıyla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sephora mağazasını arayıp konu hakkında ayrıntılı bilgi alınca buraya ekleyeceğim.

      Sil
  2. Ohaaa, diyorum süper bir haber. Yakınlarda sephora olsa hepsini verirdim :))))))))))))))

    YanıtlaSil
  3. cdden enfes kampanya du bakalım neler gdeblır düsünmeye başlıyıyım dha vakit var :)

    YanıtlaSil
  4. muhteşemmmm bir şey olur olursa!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence bu yılın en bomba kozmetik olayı olur :)

      Sil
  5. Yazılar ikişer ikişer ohh,çok güzel Hacer çok, devam et :)))

    YanıtlaSil
  6. Habercim Net yüzde 40 mı ? İndirim olacak, Kırka varan denilince oran degisebiliyor, bu tarz, satıcı hilekarliklarİ cok basımıza geliyorda ondan sordum. müjdeli haber icinde ayrıca teşekkür evde bekleyen bisuru kurumuş rimel vardı kurtulma vakti oleeyyy :)
    Gülcan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülcan'cım net bilgim yok. Mağazayı arayıp bilgi alınca yazacağım.

      Sil
  7. magazadan bilgi alınca burdaki yorum kısmına mı yazarsın yoksa yeni bir post mu hazırlarsın hacercim. ona göre takip edicem
    aybike

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Hacer aradinmi sephorayi ? Senden gelecek bilgiyi dortbin dortyuz gözle bekliyorum, goz kalemleride makyaj malzemesi sayılırmi? Neleri kabul ediyorlar bilsek mesela
    Gülcan :))

    YanıtlaSil
  9. hacercim, ayrıntılı bilgini bekliyorum
    inşallah sadece kart sahipleri çin değildir bu indirim?
    ysl rimelimi vericem estee goz kalemi alıcam:)
    senem

    YanıtlaSil
  10. herkese merhaba, dün akşam bahsedilen indirimden yararlanmak için iki arkadaş çantamızı doldurup gittik. bahsettiğim yer ANTALYA-TERRACITY içerisindeki sephora.
    öncelikle indirimin sadece sephora markalı ürünlerde geçerli olduğunu ve ojeleri kapsamadığını belirteyim. 4 tane ruju bu şekilde satın aldıktan sonra iki tane de yüz temizleyici köpük almaya karar verdik. kasaya geldiğimizde o çok bilgili uzun boylu ukala satıcı eleman bize cilt bakım ürünlerini kapsamıyor dedi ve eski ürünlerimizi almadı.
    belirteyim dedim. şu an biz de kararsız kaldık ve daha birkaç ürün daha alacakken o ukala tavırdan rahatsız olup hemen çıktık. böyleleriyle karşılaşmamanız dileğiyle.

    YanıtlaSil
  11. Ben dün alışverişimi yaptım, iki tane Dandik gözkalemi ruj bide pata krem verdim yepisyeni dort tane cici aldım, kampanya sadece sephora ürünlerinde geçerli nars benefit yada diğer ürünlerden alınmıyor

    YanıtlaSil
  12. bende cumartesi günü gideceğim elimde hiç kullanılmamış o kadar çok makyaj malzemesi varki ama mağazada hangi ürünler için geçerli indirim acaba ?

    YanıtlaSil
  13. Sephora markalı tüm rujlar, rimeller, farlar(4lulerde) glosslar, Pudralar, sabitleyiciler, gozkaemleri kampanyada çeşit cok yani

    YanıtlaSil