14.04.2011

1,2,3.. Clinique ile Harika Bir Cilde Merhaba !

   Harika bir cilt yaratılabilir mi?
Bizim dermatologlarımıza göre cevap EVET!

Clinique’in dünyaca tanınan 3 Adımlı Cilt Bakım Sistemi’yle harika bir cilde sahip olmak 3’e kadar saymak gibi kolay.

Nisan 2011 itibariyle tüm Clinique Standlarında


Üstelik şimdi 3 Adımlı Cilt Bakım Sistemi alışverişinizde Clinique‘in 5 favori ürününü içeren 172 TL değerindeki özel set hediyeniz!

3 Adımlı Cilt Bakım Sistemi Nedir?

Piyasadaki tüm yüksek teknolojili ürünlerin arasında günlük, temel rutinlerin devrinin geçtiğini düşünüyor olabilirsiniz. Fakat aslında, bu temel cilt bakım sistemleri hiçbir zaman şimdi olduğu kadar önemli olmadılar. Çünkü doğru seçilmiş bir temel bakım sistemi yaşlanma etkilerine ve zararlı dış etkenlere karşı savaşmanızı ve cildinizi korumanızı sağlayacak en önemli silahlardandır.

Neden mi? Bir ürün ne kadar etkili olursa olsun, eğer size özel yani cildinizin özel ihtiyaçlarına uygun- temizleme-arındırma ve nemlendirme sağlayacak- bir temel bakım sistemiyle desteklenmezse istediğiniz sonucu elde etmenizi sağlamaz.

Harika bir cilt çaba gerektirir. Hangi özel bakım kremini kullanıyor olursanız olun öncesinde her gün düzenli olarak cildinize uygun temel bakım sisteminizi mutlaka uygulamalısınız. Düzenli kullanım sonucu cildinizin daha pürüzsüz,canlı ve sağlıklı göründüğünü farkedeceksiniz.Ayrıca ardından uygulayacağınız bakım ürünleri de cildinize daha iyi nüfuz edecek "

– Dr. David Orentreich, Clinique’in Kurucu Dermatoloğu

Şimdi Clinique, herkesin, harika bir cilde kavuşması için benzersiz bir kampanya başlatıyor.
1 nisan itibariyle 3 Adımlı Cilt Bakım Sistemi Alışverinizde Clinique’in en beğenilen 5 deluxe boy ürünü ile özel çantadan oluşan 172 TL değerindeki bakım seti hediyeniz. Kampanyayı kaçırmadan size en yakın Clinique satış noktasına gidin ve cildinize uygun 3 Adımlı Cilt Bakım Sistemi ile tanışın.


Hediyenin içeriği
  • High Impact Ruj SPF 15 3,8 g- en iyi satan Clinique ruju 
  • Dramatically Different Nemlendirici Losyon 15 ml- dünyanın en iyi satan prestij kozmetik nemlendiricisi 
  • 7 Day Scrub peeling 30 ml – en iyi satan Clinique peelingi 
  • Superbalanced Fondöten 15 ml – dünyanın en iyi satan prestij kozmetik fondöteni



1 yorum :

  1. bunların hepsini aldım..harıka herkze tavsıye ederım...mukemmel

    YanıtlaSil