27.07.2009

ELF cosmetics

















Mrb, internet üzerinden alışverişle ilgili ikinci sitemiz ELF Cosmetics. (
http://www.eyeslipsface.co.uk/) Yabancı makyaj bloglarını takip edenler bu kozmetik markasına aşinadırlar. Her şey 1 pound mantığında bir kozmetik markası. Fondötenden allığa fırçadan makyaj çantasına kadar her şeyi çok ucuz fiyata bu sitede bulmanız mümkün.

Açıkcası ben bu markanın hiçbir ürününü kullanmadım ,ama ürünlerle ilgili gerek yerli gerekse yabancı sitelerde güzel yorumlar var.Takip ettiğim kadarıyla fiyat performas ele alınırsa bazı ürünler gayet başarılı bulunmuş...studio i line serisin daha başarılı bulunumuşve özellikle studio line ürünlerin ambalajları çok çok başarılı (Sanki biraz narstan özenti olmuş :D ), fiyatlar ise 3.5 pound civarı.





Blush And Bronzer Compact

(
£3.50 ( http://www.eyeslipsface.co.uk/)
















Bronzers

(£3.50 ( http://www.eyeslipsface.co.uk/)









En Çok Beğeniler Ürünler





Hypershine Lip Gloss (£1.50 http://www.eyeslipsface.co.uk/)



Stila Glaze ile karşılaştırılmış ve gayet başarılı bulunmuş















Natural Radiance Blusher

(£1.50 ( http://www.eyeslipsface.co.uk/)











All Over Color Stick

(£1.50 ( http://www.eyeslipsface.co.uk/)







Candy Shop Lip Tins

( £1.50 ( http://www.eyeslipsface.co.uk/)













Duo Eye Shadow Cream



(
£1.50 ( http://www.eyeslipsface.co.uk/) Bu ürün genellikle far altına baz olarak kullanılıyor.









Youtube elf haul yazdığınızda çok sayıda ürün yorumu içeren video bulabilrsiniz.

Kozmetik ürünlerinden ziyade benim dikkatimi fıçaları ve 4lü boş paletleri çekmişti bu markanın. Eğer mac, coastal scents gibi tablet farlar kullanıyosunuz bu paletler bu markaların farlara uyumlu . altına küçük bir mıknatıs parçası(buradan alabilirsiniz) yerleştirip, ki her yerde bu mıknatıs parçaları bulunur, farlarınızı kolayca bu paletlere koyabiliyosunuz.Ayrıca ELF in kendi ürünlerinden, isterseniz dudak isterseniz göz tabletleri alıp aşağıdaki paletlere yerleştirebiliyorsunuz.















Bunun yanı sıra göz fırçaları gayet başarılı bulunmuş.Açıkcası ben 1 pounda alınan fırçanın daha far sürerken dağılabilceğini düşünüyodum ama beni utandırdı.

















Kargo çok fazla değil fiyatlar pound üzerinden ve sanırım İngiltere olmasından dolayı daha kısa sürede geliyor.

Bu markadan aman aman bi performans beklenir mi bilemiyorum ama genel itibariyle ucuz yollu bişeyler arıyorsanız hem fiyatları makul hemde ürün yelpazesi bay geniş.göz atmanızı öneririm :D





Not: http://www.eyeslipsface.co.uk/ sitesinden alışveriş yapabilirsiniz. com uzantılı site türkiyeye gönderim yapmıyor.ayrıca ebaydan da temin edebilirsiniz.





http://yurtdisindan.blogspot.com/2008/10/paketim-geldi.html



http://www.makyajcantam.org/2008/10/elf-all-over-cover-color-stick.html



http://alltheglitters.blogspot.com/2008/05/elf-haul-and-mini-review.html



http://beautybroadcast.blogspot.com/2009/07/elf-studio-bronzers-impressive.html



http://beautybroadcast.blogspot.com/2009/03/elf-elements-palettes.html



http://alltheglitters.blogspot.com/2008/05/elf-haul-and-mini-review.html



http://irenelovesmakeup.blogspot.com/2008/06/elf-brightening-eye-color-in-butternut.html



http://irenelovesmakeup.blogspot.com/2008/06/elf-haul-drugstore-haul.html

6 yorum :

  1. Anonymous30/7/09 09:16

    ufff yaa bende elf sıtesıne bgırıyorum secıyorum ıstedıgım urunlerı ama sonrasında odeme kısmına gledıgımde devamını getremıyorum ıngılıcem yok yanı en azından alısverısde ne yapcagfımı anlamıyorum yazılardan alısverısımı hıc bı xamn tamam layamadım keske turkcesı olsaydı yada sen bana yardım edebılırmısn cnm ya bı beceremedım nasıl yapabılırm becerebılrım bu ısı yaa ((ebişimm))

    YanıtlaSil
  2. tatlım başlığı yeniden güncelliyim, alışveriş basamaklarını resimlerle anlatayımo da olmazsa özelden yazışırız. hallederiz birlikte :D

    YanıtlaSil
  3. meraba. ben yazinizi okudum ama bi wey anlamadim. biz siteden aliw veriw yapamiyormuyuz? ben denedim anketi doldurdum tam ulke kisminda kaldin cunki sadece united kingdom yaziyo. ben azerbaycandan yapcam sipariwi:(

    YanıtlaSil
  4. Anonymous6/3/10 02:03

    ben de elf in sitesine girdim ürünleri seçtim paypal hesabı da açtım ama kredi kartımı tanımıyo ya da tanımlayamıyorum sonra direkt denedim kredi kartı numaramla fln ama reddetti ne yapmam gerekir bilmiyorum bankam yurtdışı online sitelerden alışveriş yapabildiğimi söyledi, gönderilecek adresi arkadaşımın adresi yazıyorum acaba ondan mıdır bir cevap verir misinizzzz kızlar

    YanıtlaSil
  5. ben elften 1 ay önce sipariş verdim ama hala gelmedi . gümrüğe takılır mı 50 euroluk siparişim var hangi kargoyla gelir ne zaman elimde olur bi fikriniz var mı?

    YanıtlaSil